Qendrat  

ENTERNET posedon me shtatë qendra: Prishtinë, Prizren, Pejë, Mitrovicë, Ferizaj, Gjakovë dhe Gjilan dhe një numër prej 25 teknikëve të autorizuar.

Prishtinë-Zona industriale veternik

 • Tel: 038/603-230/231/232 

PRIZREN

 • Rr. "Saraqëve" nr. 34/A 
 • Tel: 029 232 735

GJAKOVE

 • Rr. "UCK" NR.53
 • Tel: 0390 320 028

FERIZAJ

 • Rr.''12 Qershori'' p.n
 • Tel: 0290/396-067

GJILAN

 • Rr. "Skenderbeu" p.n
 • Tel: 0280 323 323

MITROVICE

 • Rr. ”Çlirimi” p.n.
 • Tel: 028-535-044

PEJE

 • Rr Wesley Clark nr 174
 • Tel: 039/420-644