Produktet  

Si kompani e specializuar në këtë sektor, ENTERNET, ka një staf të trajnuar dhe certifikuar për mirëmbajtjen e pajisjeve fiskale.
Arka fiskale
Printer fiskal
Sisteme fiskale per pompa
Pajisje percjellese

Enternet lajmet

Kontakt informata


Prishtinë-Lagja Veternik , afër Grand Store
038 603 230
038 603 231
038 603 232
045 414 834
038 603 230
info@enternet-ks.com
cont

Facebook