Faq  

Vizitorë te nderuar, kjo pjese e web faqes sone eshte deidkuar , per ndihme ndaj klienteve tane, pyetjet me shpesh te parashtruara nga ju do te ju pergjigjemi ne kete pjese te faqes.Nese pyetja juaj nuk gjindet ne listen e pergjigjeve mund te na shkruani dhe pjestare nga stafi yne do te ju pergjigjen sa me shpejte qe eshte e mundur. Pra ju jeni ata te cilet e ndertoni kete pjese te faqes, mos hezitoni te parashtorni pyetje ne lidhje me produktet dhe sherbimet tona.


22 Responses to Faq

Leave a Reply

Your email address will not be published.